Client

Assore

Year

2019

Want to start a project?

A full refurbishment of a building.

The Assore project consisted of a full refurbishment of a building that is owned by Assore in Illovo. It also include the construction of an extension to the building to create a larger canteen.

“We would like to extend our special thanks in appreciation for the work the Giant Leap team undertook at Assore Head Office. Our offices needed an overhaul not just in the look and feel, but also in the way we work. Giant leap introduced us to a new working culture and managed to capture and execute a very difficult scope of work. The planning for this project was done extremely well, from the outset with the right questions being asked, dealing with numerous changes in the scope and bring it in on time with very few items requiring rework. Our refurbished offices and extended canteen have given our employees an amazing environment along with a new vibes which is fresh and uplifting for all.”